Wat leuk begon eindigde waardeloos schreef mijn moeder op haar whatssapp.

Ze waren een dagje naar Torremolinos, hebben heerlijk vis gegeten en zijn daarna naar Plaza Major gegaan om te shoppen. Helaas stond er naast mijn moeder een vrouwtje die het zelfde shirt leuk vond en zij liet deze vallen, mijn moeder liep stukje naar achter en toen moet het gebeurd zijn, een handlanger van de vrouw stond klaar om spullen uit mijn moeder haar tas te roven.

Echt balen, ze was er ziek van. Ik zei dat ze aangifte moesten doen omdat ze anders niks van de verzekering zouden terug krijgen. Dus de volgende dag zijn ze met Marcel onze makelaar/vriend van Sunset Country properties naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen. Echt top hoor van Marcel dat hij mijn ouders zo geholpen heeft.

Gelukkig is mijn moeder nu weer blij, ze stuurde een foto van het kastje wat ze opgeknapt heeft. De tegel waar deze op komt te staan ligt eronder zodat we kunnen zien hoe mooi dat zal gaan staan. Mooi hoor mam. De ontbrekende knopjes heb ik bij Gaaf gekocht en komen jullie kant op.image