Helaas onze vakantie zat er alweer op. Midden in de nacht vertrokken we, we vlogen namelijk met Ryan air. Niet echt handig voor ons maar het scheelde meer dan 100 pp per ticket en dat vond ik net even iets te veel. Gelukkig dat mijn ouders ons om 4 uur in de ochtend naar het vliegveld wilden brengen en dat Cheyenne ons om 9 uur in de morgen vanaf Eindhoven wilde ophalen. Kanjers.image

Wat was deze vakantie weer omgevlogen. Eerst een top weekend gehad in Sitges, toen flitsbezoek aan Barcelona en daarna zalig een weekje samen in ons huis en de laatste dagen als afsluiting gezellig met mijn ouders. imageKomt eigenlijk ook niet vaak voor dat we samen met hen zijn in Spanje, was twee jaar geleden voor het laatst.image

We hebben weer veel voor elkaar gekregen, veel klusjes van ons lijstje afgewerkt. Natuurlijk blijft er nog wel wat over, maar als mijn ouders geweest zijn is er nog vrij weinig wat er gedaan moet worden, het is dan klaar voor verhuur.

In het najaar gaan we wat planten in de tuin zetten en nog het laatste verfwerk doen, de studio is dan aan de beurt. Wat er dan nog moet gebeuren is detailwerk, verfraaiing en natuurlijk het bijhouden.