Even wat anders dan anders, mijn vader heeft de gewoonte om altijd naar de zelfde plekjes terug te gaan, wat goed is is goed. Toch is het leuk om af en toe iets nieuws te ontdekken. Nu hadden Les en ik dit al ontdekt maar we vonden het leuk om het ook aan mijn ouders te laten zien.

We reden naar de snelweg toe richting Malaga en de eerste afslag is Villanueva del Trabuco. Daar begint een prachtige bergroute, onderweg zijn we gestopt bij de 100 pijpjes waar lekker fris water uitkomt rechtstreeks uit de bergen.imageLeuk plekje om te zien. imageMijn vader zag direct de vele vijgenbomen die hier stonden met prachtige dikke stammen.image

Na deze tussenstop reden we door zo de streek Axarguila in. Dit gebied staat bekent als de pyreneeen van Spanje, prachtig gewoon. Na het natuurschoon bewonderd te hebben zijn we in Alfernate bij een authentiek Spaans restaurant gaan eten.image Dit keer buiten, de vorige keer dat we hier waren was het slecht weer, nu prachtig, maar we gaven mijn ouders toch even een rondleiding binnen want het ziet er daar binnen geweldig uit. Doordeweeks kan je een menu del dia daar bestellen voor €9 en ik kan je vertellen dat is echt de moeite waard.image