Stilzitten zit niet in mijn aard. Dus na de boodschappen gedaan te hebben ben ik toch weer wat gaan doen. De oude bewoner had aardig wat spulletjes laten staan, niet allemaal even mooi maar wel geschikt om er wat moois van te maken. imageNeem nou dat lelijke houten Ikea kastje, als je dat verft en andere knopjes erop doet en weer nieuwe plastic schuifjes haalt bij de Ikea kan dit kastje prima nog jaren mee. imageHet kan mooi in de kast van de Marokkaanse kamer staan onder de planken waar we het linnengoed gaan bewaren. Over die planken gesproken, die zien er ook niet uit, gewoon spaanplaat. We hadden nog wat behang over en ik bedacht dat het wel leuk zou staan om dat op die planken te plakken. Dus daar ging mijn moeder zich mee bezig houden. Het plakte niet echt goed dus daarom ging Les met een nietpistool het nog even beter vastzetten. Mijn vader ging nog een lampje op hangen en zo waren we toch allemaal nog even lekker bezig en na gedane arbeid was het goed tevreden vertoeven op ons heerlijke terras van ons steeds mooier wordende huis. Zalig dagje.image

Aan het eind van de dag doken we de keuken in om een vier gangen menu voortebereiden Rob en Ibolja kwamen gezellig eten.image