Ondertussen is de temperatuur in ons dorpje Villanueva de Tapia opgelopen tot boven de 30 graden. Pittige temperaturen als je het vergelijkt met Nederland. Maar stil wordt er niet gezeten, in tegendeel er wordt flink geklust met zweetdruppels en al. Mijn paps wil en zal het kamertje afkrijgen. Helemaal alleen gaat het toch niet lukken, gelukkig kreeg hij hulp van Rob. imageHet afkrabben van de muren boven was toch wel wat meer werk dan gedacht. Ja, pap zei ik zo zie je maar wat wij allemaal tot nu toe afgekrabd hebben, er is echt al veel werk verzet hoor in de afgelopen 2 jaar. Het is niet alleen het krabben maar ook het invrezen van het electra en het weer glad dichtsmeren van de wanden wat een hele klus is. imageOok moet er een wastafel boven komen. Er wordt hard gewerkt daar in Spanje. Nog twee weken de tijd om de wasbak af te maken, de muren glad te maken, alles te schilderen en de vloer te tegelen, zal het gaan lukken, ben reuze benieuwd? Maar respect hoor pap, je doet het maar wel mooi even.image