Wat een verrassing, ineens kreeg ik een foto van een nieuwe wasmachine toegestuurd via de whatsapp. Als we een ding nodig hadden was dat het wel. Zeker als je gasten hebt en je de bedden allemaal moet verschonen is een goede wasmachine zeker een must. Mijn ondernemende vader is gewoon naar de Eroski in Antequera gereden en had afgesproken dat de ontmoeting van de delevery boys bij hotel La Paloma zou zijn en dat mijn vader ze daar zou opwachten om vervolgens achter hem aan naar ons huis te rijden. Ons adres staat namelijk niet op de Tom Tom, gedeelte van de berg Pedroso zonder nummer. De oude machine namen ze keurig mee en ik ben heel blij met het mooie cadeau van mijn ouders.image

Van mijn oom had ik een generator gehad. Handig hoor daar in de Campo. Bezine erin en een scheutje olie en je kan ver weg van het huis nog klusjes doen waar je elektra voor nodig hebt. De flesjes Rueda wijn die ik als dank voor dit cadeau had meegenomen vorige keer in de auto komen spoedig naar hem toe.image

Het weer wordt ook weer beter in Spanje, zon en regen zijn goede factoren voor onkruid, 5 tanks a 15 liter is alweer in de tuin gesproeid. Hoop dat de bloemen zaaitjes het goed gaan doen zodat er volgend jaar een bloemenzee te zien is ipv onkruid. Toch blijft het lastig als je er maar een aantal weken per jaar bent.image

Nog een maandje en dan zitten wij er weer. Eerst gaan we 3 nachtjes naar Sitges het 12.5 jarig huwelijksfeest van mijn vriendinnetje vieren daarna zijn Les en ik nog een nachtje saampjes in Barcelona en dan nemen we een binnenlandse vlucht naar Malaga. Kijk er weer enorm naar uit allemaal leuke dingen in het vooruitzicht.