Het is nu de tijd om boompjes te planten. Helaas ga ik zelf pas over 2 maanden naar Spanje maar mijn vader gaat al snel. Ik heb van diverse mensen geld gekregen om boompjes te planten, een leuk idee als ik over een paar jaar kan zeggen, kijk die prachtige citroenboom, of die schitterende vijgenboom heb ik van die en die gehad.image

Mijn vader gaat dan ook op pad met een tuinschets waar ik elk boompje op getekend heb die nog geplant moet worden. Ook diverse bloembollen vanuit Nederland gaan er mee. Er staan nu al wat tulpen en narcissen, toch grappig in Nederland zal ik het nooit in onze tuin planten, maar daar in Spanje vind ik het ineens erg fris en guitig staan.imageHet plan is om net na de ingang diverse oleanders te planten, naast de parkeerplaats wat vijgen bomen en naast de studio een echte fruitboomgaard te maken. Weet je daar droom ik al mijn levenlang van. Toen ik vroeger in St. Maartensbrug iemand in de klas had die in een mooie boerderij woonde met fruitboomgaard zei ik altijd, als ik later groot ben dan wil ik dat ook hebben. Het enige wat me nu nog ontbreekt is een geldboompje.image