Na een fantastische week in Zuid Spanje en een paar dagen in Noord Spanje moesten we nu echt naar huis. We hadden een lange rit voor de boeg. Om en om doorbuffelen en na 13 uur rijden kwamen we woensdagavond om 22 uur weer thuis. Lesley was blij ons weer te zien en had een lekkere maaltijd voor ons klaar gemaakt. De volgende dag moest ik al gelijk 11 uur achter elkaar werken vanaf half 9, die vrijdag de hele dag en zelfs zaterdag. Op zondag merkte ik het wel hoor, ik was gewoon moe, s avonds gingen mijn man en ik lekker saampjes uiteten. Ik vertelde hem dat ik graag mijn verjaardag weer eens wilde vieren met de familie. Vorig jaar niet gedaan, jaar ervoor kochten we ons huis en jaar daarvoor zaten we in Madrid.image

Op vrijdag avond begon het feest al want met Joyce en Job hadden we een tafeltje in club Dauphin waar we gingen dineren met op de achtergrond livemuziek, na het dessert gingen de tafels aan de kant en ik ging dansend zaterdag mijn verjaardag in, het was geweldig!image

Zaterdag verder de hele ochtend in de keuken gestaan samen met Cheyenne, we hadden inspiratie opgedaan in SAN Sebastián. Het resultaat was een tafel vol pintxos, het was een prachtige zonnige dag en behalve familie kwamen er ook nog wat vrienden langs, super gezellig, Lesley haaste zich naar de supermarkt voor meer wijn. We konden lekker buiten zitten en met een bordje langs de pintxos tafel lopen. Je zou denken dat we voor de hele buurt gekookt hadden, maar die 35 man die er waren konden er ook wat van.image

Zondag zaten we ook weer buiten samen met de oma’s en opa, maar nu waren we de finale aan het kijken van een tennistoernooi. Dubbel 3 en wat denk je onze zoon heeft die gewonnen. Wat een geweldige topprestatie, trots!