Gelukkig waren de dames redelijk opgeknapt, in iedergeval zoveel dat ze wel in staat waren terug te gaan vliegen. Dus vroeg in de ochtend vertrokken we naar de luchthaven, wat was het snel gegaan allemaal, jammergenoeg was het de laatste dag even anders gelopen dan verwacht maar toch hebben we het erg naar ons zin gehad zo samen. Dit houden we erin zeiden we tegen elkaar.image

Na flink gezwaai en geknuffel vertrokken ze weer naar het koude Nederland, terwijl Chey en ik een dagje Torremolinos gingen doen, lekker over de boulevard lopen en op een terrasje aan het strand zalig van het zonnetje genieten.image

Rond drie uur reden we nog naar Salinas waar we op het terras volop in de zon geluncht hebben, voor wederom een ongelofelijke lage prijs.image

Toen we weer thuis kwamen waren we best wel moe, we haalden alle bedden af en gingen alles wassen. Een nieuwe wasmachine is toch wel een grote wens van ons, met een grote trommel.image

Na nog wat schoongemaakt te hebben hadden we echt geen puf meer en gingen heerlijk bij het zwembad liggen om tot zeker 7 uur nog te genieten van de warmte en als ik dan zo naar het huis kijk kan ik echt intens genieten.imageAlles staat in bloei het is echt prachtig met al die bloesem, zo heeft elke periode van het jaar zijn charme in ons Spaanse huis.image