De volgende dag besloten we gewoon maar lekker bij het zwembad te blijven liggen. Bij het ontbijt merkten we dat er nog iemand in haar bedje bleef met koorts. Mijn god het leek wel een epidemie. Ik reed gelijk naar de apotheek en liet me adviseren wat ik ze het beste kon geven. Goed blijven drinken van ors zakjes, paracetamol en iets tegen maagkrampen. Bij het gasvrouwtje kocht ik een extra gasfles en bij de haardman wat extra pellets voor de palletkachel, zodat het dag en nacht lekker warm in huis kon blijven, wat een toestand allemaal, ik was er flink mee aan.image

Gelukkig was het prachtig weer en de temperatuur was zeker rond de 23 graden. Onze groep was in tweeën verdeeld de zieken in bed en de zonneaanbidders op het bedje aan het zwembad.

Het was ook prima weer om mijn gekregen sinaasappel boompje te planten, wat stekjes die ik van huis had meegenomen en wat zaadjes en bloembollen in de grond te stoppen. Er zijn nog genoeg lege plekjes voor diverse boompjes en struiken, nou ik ben bijna jarig dus mensen jullie weten wat ik graag wil hebben.image

De temperatuur werd steeds beter en de stoere dames wilden een sprong wagen in het zwembad, eigenlijk veel te koud maar wel lekker voor de bloedsomloop.image

Die avond had ik een lekkere pan pasta gemaakt. De haard ging aan, want de avonden zijn nog steeds koud en we dronken een wijntje op alweer de laatste avond. De drie zieken bleven de hele dag in hun bed om aan te sterken voor de vlucht van morgen.