We werden wakker en het weer was nog lekkerder dan de dagen daarvoor, zeker rond de 26 graden, nee we willen niet weg, het is zo lekker hier. Buiten ontbijten in maart wat zalig, daarna heerlijk nog even liggen bij het zwembad en wachten tot de wasjes gedraaid zijn en gedroogd zijn op de waslijn door de zon. Beide pakten we elk kamertje nog even goed aan, de ramen open en alles nog even soppen. Wat moest ik zonder mijn dochter beginnen deze korte vakantie, ze is echt mijn grote hulp geweest en ze doet alles zo graag en vol plezier, ben trots en dolgelukkig met haar, we hebben ook zo’n goede en bijzondere band samen, heerlijk gewoon.image

We kunnen ook beide zo genieten van het huis, de Marokkaanse kamer is erg mooi geworden, het speciaal op maat gemaakte kussen die we uit Nederland mee genomen hebben staat werkelijk perfect. Er moeten nog een paar dingetjes opgehangen worden en er moet tzt nog een klein houtkacheltje in en deze kamer is dan helemaal klaar.image

De slaapkamer waar ik altijd slaap is ook zo goed als klaar, ik wil wel een ander bed  met matras hebben en dubbel glas nog in deze kamer omdat het er vrij vochtig is. De aansluitende badkamer moet nog getegeld worden en er moet een nieuwe was tafel met spiegel in komen, het bad laten we erin zitten.image

De andere badkamer op de beneden vloer die bestemd is voor de twee slaapkamers boven is erg groot en best wel te doen op het moment maar deze willen we toch gaan aanpakken, bad eruit en een mooie inloopdouche maken, ook willen we geen bidet meer en we willen een nieuwe wastafel met spiegel en een nieuwe vloer en wandtegels.imageDe kamers boven moeten nog aangepakt worden. De dubbelekamer moet nog helemaal getegeld worden en er moet een wasbak in komen. Het wordt een gedeelte met zitbank en tafel en een slaapgedeelte. De muren en plafonds moeten geschilderd worden.( eerst volgende klus voor mijn vader)image

De andere slaapkamer boven moet nog een keer met speciale verf behandeld worden, het is ook daar namelijk erg vochtig. Nu staat er nog een eenpersoons bed maar daar komt een tweepersoons voor in de plaats.image

Dan weer terug naar beneden naar het andere gedeelte van ons huis, in de linkerslaapkamer kan je de bedden los maar ook vast aan elkaar zetten.image Deze kamer is redelijk klaar, wensen voor de toekomst zijn andere bedden en een mooier raam.image

Het kamertje rechts idem dito, daar wil ik graag nog een andere ladekast in. Die hebben we al maar die moet nog geverfd worden.image De badkamer die tussen deze kamers in ligt, ziet er op zich wel schattig uit alleen die wil ik toch helemaal gaan aanpakken, alles eruit en een nieuwe wastafel, douche en tegels.image

Dan lopen we weer naar boven in dit gedeelte van het huis en deze kamer is zo goed als klaar, misschien nog een paar plankjes in plaats van stoeltjes en een ander matras maar dat is het ook wel. imageOok de badkamer is nu goed nadat we wat kleine aanpassingen gedaan hadden.image

Wat een geweldig huis met 6 slaapkamers en 4 badkamers is het toch. Met pijn in ons hart vertrekken we, wel veel later dan de bedoeling was, pas rond 1 uur reden we met open dakje richting Noord Spanje. imageWerkelijk kapot komen we om half 11 aan in Pension Anne in San Sebastián. Helaas is ernaast parkeren niet mogelijk dus moeten we een openbare parkeergarage opzoeken. We zijn enorm moe en duiken direct ons bed in en snurken de nacht door.