Na de drukke dag van gister wilden we vandaag een relaxdagje. Maar natuurlijk wilde ik de lady s ook wat van de omgeving laten zien. image De zon scheen pittig, het was ongeveer 21 graden, de ligstoelen waren in een mum van tijd verovert door de ladies. Zalig zo dat zonnetje op onze witte huidjes. Na eerst wat boodschappen ingeslagen te hebben begonnen we aan onze tapastoer. We reden naar Iznajar en bij een plaatselijk barretje bestelden we een drankje en wat tapas. imageToen ik de rekening ging betalen liet ik iedereen het bedrag raadden, dat vind ik altijd zo leuk want het kost echt geen drol hier op het platteland, niemand had het dan ook goed geraden, ze zaten allemaal veel te hoog.

imageDaarna reden we naar het strandje voor een drankje en zelf gemaakte tortilla, echt een toppertje. Prachtig uitzicht over het blauwe meer en een lekker plekje zo buiten. imageDaarna reden we naar boven het dorp in, uiteraard werd het blauwe pottenstraatje niet over geslagen. Omdat het al aan het eind van de middag was besloten we binnen te gaan zitten en daar troffen we een lekkere verrassing aan, er stonden allemaal schalen met zoetigheden opgestald, mmh jammie. Dat werd dus koffie en thee met wat zoets als toetje van de tapas toer. imageInmiddels waren de winkeltjes weer open en ineens hoorde ik de dames smoezen en kwamen ze met een sinaasappelboom het winkeltje uit lopen, als presentje voor jou voor je goede zorgen zeiden ze lachend. Nou daar moet een mooi plekje voor uitgezocht worden in onze tuin, erg leuk, ben er heel blij mee.image

Die avond ging de openhaard aan en gingen Cheyenne en ik de keuken in om een echte Spaanse maaltijd klaar te maken, paella.image