Esther en Daisy (schoonzusje en schoondochter) waren al vroeg in de morgen geland, zij hadden een bijzondere vlucht mee gemaakt. Ze zaten naast een soort goeroe. Deze man heeft ze de hele vlucht bezig gehouden met het uitduiden van zijn aparte beroep. Daisy en Esther kalibreerde heel goed, ze kalibreerde op 499 voelde hij aan hun hand, maar niet zo goed als Mandela want die kalibreerde wel op 700. Heel apart allemaal, maar hij had ze wel met zijn huurauto midden in de stad afgezet, toch sympathiek. Vervolgens hebben we de hele vakantie dubbel gelegen om het woord kalibreren.

Rond 8 uur kwamen Marja, Natasja en Suzanne ( schoonzus en nichtjes) aan en vertrokken we snel naar restaurant Vino Mio, dit restaurant is van de zus van een collega van mij, heel toevallig.image Met haar hadden we een leuke prijs afgesproken voor een aantal tapas en drankjes. Echt Spaans werd er een flamenco show gehouden. Een leuke show van geklepper, gezang en gitaarspel.image

Opeens hoorden we een gekletter, nee he, regen en hard zeg, Chey en ik haalde de auto op en we reden binnen een uur naar ons huis. De meiden die er voor het eerst waren keken hun ogen uit, ze hadden de foto s gezien maar in het echt was het toch weer heel anders, prachtig vonden ze het. Ik trots natuurlijk.

Na een kopje thee en het vullen van de waterkruikjes doken we bekaf ons bedje in. De pellet kachel bleef de hele nacht branden om de warmte in het huis te laten komen.