Na een enerverende dag op het werk gehad te hebben, waar een belangrijke uitspraak werd gedaan over mijn toekomst, vertrok ik met een gemengd gevoel naar Spanje. Ik ben boventallig verklaard en ik ben nu reuze benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen. Ik zie het vol nieuwe uitdagingen tegemoet. Onderweg kletsen Cheyenne en ik er honderduit over, vol ideeën en vol vertrouwen en geloof in mezelf dat er vast iets moois op mijn pad komt, reden we tot onder Parijs waar we na wat zoeken rond middernacht in een goedkoop hotelletje bleven slapen. De muren waren van karton leek wel en om 6 uur werd je al wakker van de geur van chocolade croissants uit de oven. Ach voor zo weinig geld kan je ook niet echt iets verwachten maar toch zal ik volgende keer iets meer geld uitgeven want een goede nachtrust is toch wel heel belangrijk. Gelukkig waren de croissants wel lekker. We reden die dag wel 12 uur en toen we in Toledo aankwamen waren we blij verrast. Dit hotel was ook niet duur, maar dit was wel een klasse hotel, wat een verschil zeg, zo mooi. In het restaurant waar we pas om 22 uur neer plofte aten we een heerlijke salade en dronken we een goed glas rode wijn. Wat een rit zeg was het geweest.image

De volgende dag hebben het prachtige stadje bekeken, echt de moeite waard.  imageHet stond niet voor niks al een tijdje op mijn verlanglijstje bleek nu. Rondom de stad loopt een hoge muur. Toledo staat ook bekend als de stad van de drie culturen, de joden, de Arabieren en de christen. imageAchter de muur vind je prachtige kerken, synagogen, paleizen, forten, moskeeën met een diversiteit aan stijlen, echt een rijkdom aan monumenten. imageIn de gezellige straatjes die je het gevoel geven 100 jaar terug in de tijd te zijn vind je toch ook wel moderne dingen, zoals de winkeltjes vol ijzeren mannetjes die Don Quichot en zijn maatje moeten voorstellen.image

Na nog een blik over de stad te hebben geworpen vanaf een mooi uitzichtpunt, reden we in ons volle autootje in 4 uurtjes naar Tapia, onderweg vlakbij Jaen belanden we voor een hapje in een typisch Spaanse lunchtent, net even vanaf de snelweg.image Daarna thuis gekomen laden we snel alle spullen uit en vertrokken met onze Spaanse auto naar de luchthaven.image