Een prachtige dag, mijn vriendinnetje is 12,5 getrouwd vandaag, het is zalig weer, we gaan vandaag met de auto naar Spanje en ik hoor vandaag iets meer over mijn toekomst bij de bank, of niet.image

Ik voel de kriebels in mijn buik wel hoor. Alle spulletjes zijn ingepakt en ik ben blij dat we een dochter hebben met zoveel ruimtelijk inzicht. imageIk had natuuurlijk van alles weer verzameld om mee te nemen en eigenlijk nooit gedacht dat het allemaal in dat kleine autootje zou passen, maar wonder boven wonder het is allemaal gelukt. Van spiegels, tot bankkussens, tot een stoel tot andere prullen. Geweldig. imageDe routes zijn uitgeprint en vanavond na mijn werk rijden we tot Parijs. De volgende dag naar Toledo, dat wordt een behoorlijk ruk, maar ik wil heel graag de ochtend na aankomst wat van dit lieve stadje zien. En op woensdag avond halen we de rest van de crew op van de luchthaven om heerlijk bij Vino Mio te gaan eten.  We hebben er vreselijk veel zin in. Ik zal alleen Lesley vreselijk missen, het is voor het eerst dat we zolang zonder elkaar zijn. Maar ik krijg genoeg afleiding want we hebben een heel leuk programma voor de boeg.