Over 2 weken vertrekken Cheyenne en ik met de auto naar Spanje. Oorspronkelijk hadden we wel een ticket geboekt maar het lijkt ons toch erg leuk om nog een keertje met het fiatje naar Spanje te gaan. Nog even en ik moet hem weer inleveren en we willen nog wat spulletjes meenemen, heb nog een paar schilderijen en spiegels en ik wil kijken of we nog een stoel erin kunnen proppen. We rijden eerst tot Parijs en daarna slapen we in Toledo en daar vandaan naar ons huis. Spullen uitladen daar en dan doorrijden naar Malaga waar we nog 5 dames van de luchthaven gaan ophalen voor een top lang weekend in Spanje.

Ik heb een leuk programma samengesteld met veel eten en ontspanning. Een bezoek aan de hamman en aan het Mesquita in Cordoba staan op het programma.

imageTerug gaan we lekker 2 nachtjes in SAN Sebastián slapen.

We hebben er enorm veel zin in en tellen de dagen af.