Voor ons blijft 14 februari een bijzondere dag, een dag van een lach en een traan. Toevallig is het ook Valentijnsdag, inmiddels is het een dag wat uit commercieel oogpunt, is begonnen met het verleggen van de nadruk van anonieme liefde naar echte liefde maar ik ben blij dat ik de echte liefde ben en dat mijn man mij dit jaar in het zonnetje gezet heeft.image We zijn heerlijk uiteten geweest bij Shabu Shabu, speciaal voor mijn man heb ik een gitaarles geregeld, want volgend jaar wil ik graag een serenade aan mijn tafeltje, haha.image

Maar het is ook een bijzondere dag voor ons omdat op 14 februari ons huis is neergezet, in 1 dag nog wel en nu 12 jaar later is onze zoon juist op deze dag officieel het huis uit. Hij heeft voor het eerst samen met zijn vriendin in hun eigen huisje geslapen.001

Best wel een dingetje hoor voor een vader en moeder. Natuurlijk hoort het bij het leven maar als je je kind 24 jaar lang bij je gehad hebt is het best even slikken.

imageMaar natuurlijk wensen wij Jairo en Daisy alle geluk van de wereld.

Wij weten hoe het voelt een eigen huisje, een eigen plekje onder de zon. Wij hebben inmiddels heel wat huisjes versleten. Amsterdam, Velserbroek, St Anna Parochie en weer Velserbroek en nu Beverwijk. Dit huis staat alweer een tijdje te koop en zal waarschijnlijk pas verkocht worden als onze laatste telg ook zegt dat ze de deur uitgaat. Nu zijn we zelf ook nog wat passief met de verkoop, het hoeft nog niet persee maar straks wordt het huis echt te groot voor ons en gaan we voor een leuk appartement in de stad, want een mooi buitenhuis hebben we inmiddels in Spanje!image