Ontbijt, pap en mam werd er geroepen. In de keuken stond een versierde tafel met allemaal lekkere etenswaar. Ballonnen met 25 jaar erop omdat het vandaag 25 jaar geleden was dat we in het huwelijksbootje gestapt waren. imageIk kreeg van Lesley een mooi hangertje van een gekko, het diertje wat we beide al jaren zo leuk vinden en wat echt bij ons Spaanse huis hoort. Ik had voor Les een blik gekocht met een lieve tekst erop en met allemaal dropjes erin en ik had kaarsjes in zijn broodje gedaan met 25 erop. Van de kinderen kregen we een tegoedbon voor een dagje sauna in fort Beemster met een overnachting erbij, natuurlijk nemen we jullie ook mee uiteten vanavond vertelden ze. Wat een verwennerij. Mijn ouders hadden een kaart meegegeven met felicitaties en een heleboel centjes erin. Oma Groot had een prachtig gedicht gemaakt en ook geld erbij en van mijn broer en schoonzus hadden we ook een bijdrage gehad voor ons huis. Super lief allemaal.

Tijdens het eten haalden we herinneringen op, jee wat lang gaan we al met elkaar meer dan de helft van ons leven en wat hebben we veel meegemaakt saampjes. Heel veel ups maar ook wel eens een down, dat hoort ook bij het leven, maar we hebben het gehaald 25 jaar getrouwd zijn, toch wel heel bijzonder, zeker in deze tijd.20140125_145539

We besloten om er een leuk dagje van te gaan maken en naar Marbella te gaan. Het was prachtig weer en toen we bij Puerto Banus aankwamen zagen we de temperatuur meter op 24 graden staan en dat op 25 januari, fantastisch.image

We flaneerden langs de haven zoals de jetset dat ook doet, de mannen kwijlden bij wat mooie auto’s en de vrouwen konden het niet laten om wat design winkels in te lopen, we zijn tenslotte in Marbella en dan moet je ook wat moois kopen dacht Cheyenne.20140125_150110 Al jaren droomt ze ervan en nu was het moment daar dat ze vond dat ze hem verdient had, die prachtige tas van Michael Kors.20140125_151845

We liepen ook nog bij het kantoor van onze werkgever langs, leuk hoor om te zien.image

Na een 3 gangen lunch aan de haven hebben we nog wat rond gelopen en toen zijn we in 90 minuten weer naar huis gereden. Daar hebben we even gerelaxt en om half 9 zijn we naar restaurant La Paloma gereden, 5 minuten bij ons huis vandaan. Als we iets te vieren hebben gaan we meestal daar iets eten, het is een Italiaans/Spaans restaurant en het eten is er erg lekker.20140125_215815

Het was een gezellige dag zo met ons gezin op deze toch wel hele speciale dag.image