Waarom gaat het altijd zo snel om als je het naar je zin hebt. Werkelijk omgevlogen is het, het is toch wel het leukste wat je kan doen hoor, met je gezinnetje op vakantie gaan. Daardoor zie je wat voor speciale band we met elkaar hebben. We hebben echt allemaal genoten.

Natuurlijk staat zo’n laatste dag ook in het teken van schoonmaken, bedden verschonen, openhaard leegmaken, stofzuigen en dweilen maar dat hoort erbij.image

Gelukkig hadden we een avondvlucht, het was heerlijk weer, he net nu we weg gaan was het werkelijk prachtig, we zijn naar Manolo gereden en hebben daar de hele middag op het terras in de zon diverse soorten tapas gegeten en natuurlijk de nodige wijntjes, tinto’s en likeurtjes en dat allemaal voor een prikkie. Top tentje.image

Helaas zit het er weer op maar we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde week.