Vroeg opstaan want Keith kwam de palletkachel een onderhouds beurt geven en de twee ketels nakijken die geen warm water gaven. Op de door ons 2 jaar geleden nieuw aangeschafte ketel staan 2 badkamers aangesloten en de keukenkraan, het zou toch wel handig zijn als juist deze het zou doen, van de oude ketel waar 1 badkamer op aangesloten is, hadden we de hoop al bijna verloren maar wonder boven wonder was deze oude juist als eerste gerepareerd.

Na het ontbijt en een warme douche kreeg Daisy eerst een rondleiding van Jai, nu eindelijk zag ze ons huis ook in het echt. We hadden haar van te voren gewaarschuwd dat ze pantoffels en een warme trui voor de ochtend en avond mee moest nemen maar ondanks de waarschuwing viel de kou haar toch tegen. Wij weten het inmiddels wel want het is echt heel anders in zo’n oude finca dan thuis in je geïsoleerde huis.

Het was inmiddels droog buiten dus we besloten om naar Antequera te rijden en bij het bijzondere landschap van El Torcal te gaan wandelen.image

Na eerst een lunch genomen te hebben bij Molino Blanco een restaurant wat midden in de bergen ligt en tevens een klein musea is van oude materialen, reden we steeds hoger.

Lesley was hier alweer voor de derde keer en ik voor de tweede keer en voor de kinderen was het nieuw, maar ook voor ons was het weer indrukwekkend om die grote grijze rotspartijen te zien die net op een maanlandschap lijken, of op een soort vulkaangebied.El Torcal 2010

We besloten de wandeling te gaan maken van drie kwartier, maar wij deden er ruim een uur over want onderweg keken we ons ogen uit en maakten we grappen en grollen door ons te verstoppen en af en toe een scene uit de Lord and the Rings na te spelen, met Gollum and Smeagel over de gestolen ring. Het was een reuze gezellige en mooie wandeling, echt de moeite waard.image Tenslotte zijn we aan het eind van de dag nog langs het tuincentrum gereden in Antequera want ik had nog een kerstcadeautje te innen van Cheyenne, ik mocht namelijk een mooie plant uitzoeken voor de tuin en dat werd een prachtige palm! Super leuk cadeau.image