Bedjes opmaken voor de kids, gezellig zij komen vanavond. Wel heerlijk om eerst even twee nachtjes samen te zijn, maar we verheugen ons ook op de komst van de druktemakers. Op ons gemakkie vertrokken we voor een toertje in de omgeving. Via Villanueva del Trabuco reden we naar Alfarnate, duur ongeveer een half uurtje. Wat een prachtige route, dit gebied is werkelijk adembenemend. Hoge rotsen, afgewisseld met grote vlaktes, glooiend landschap, veel diverse soorten bomen en alle verschillende kleuren groen, heel mooi.image

Helaas regende het nog steeds dus geen wandeling buiten, dan maar een restaurantje induiken. Venta Alfarnate Antiqua was een groot succes. Dit is echt het mooiste echt Spaanse restaurantje wat ik tot nu toe ontdekt hebt. Het was super druk met alleen maar Spanjaarden en dan weet je ook dat het goed is. Wel heel grappig want dit restaurant ligt in de middle of nowhere het is prachtig historisch met mooie houten balken, leuke doorgangetjes en antieke materialen aan de wanden. Het eten was prima en de diverse haardjes zorgden voor veel sfeer. Weer een leuk plekje wat we bijschrijven in ons boekje.

imageNa de lunch reden we naar Malaga stad waar we bij een leuk tereria een kopje thee en koffie dronken.image

Daarna reden naar de luchthaven waar de kinderen om 20 uur aankwamen.image

Leuk om die blijde koppies weer te zien, ze hadden nog niet gegeten en het leek ons leuk om dat in Malaga te doen. Na eerst een klein stukje door de stad gelopen te zijn besloten we bij twee typisch Spaanse populaire tentjes te gaan eten. Eerst bij El Patio en daarna bij El Pimpi. Onwijs gezellig, Jairo zijn vriendin Daisy was voor het eerst mee en zat ook zichtbaar te genieten.image