Het afsluiten van een roerig jaar en het starten van een nieuw jaar met nieuwe kansen dat was mijn doel. Helaas begon het iets anders.

Hoewel ik niet graag schrijf over nare dingen zal ik het nu ook kort houden daarover en snel overgaan op leuke zaken want dat geeft energie.

Ik ben ingestort, zomaar ineens werd alles te veel en zat ik als een zombie thuis, er kwam niks uit mijn handen, zelfs in mijn favoriete hobby bloggen had ik geen zin.

Soms moet je gewoon naar je lichaam luisteren en pas op de plaats maken, niet als maar hollen en doorgaan maar ook af en toe rust! Slapen deed ik niet goed en dat heeft me gebroken denk. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me echt down, nu weet ik ook hoe dat voelt. Niet leuk kan ik je vertellen. Mensen zeggen tegen mij maar als ik je blog lees lijkt het wel of alles perfect gaat. Luitjes hierbij, elk huisje heeft zijn kruisje.

Gelukkig gaat het nu al iets beter, ik voel herstel, ik heb ook weer zin om te bloggen, Hoera!image

In Spanje was er geen rust er werd namelijk flink doorgewerkt aan de bovenkamers door onze Engelse vrienden, gesponsord door mijn vader en moeder die die kamers hun eigen gaan maken en daar gaan slapen als ze in ons huis logeren.image

Het was erg vochtig daarboven en daar moest iets aangedaan worden, de balken werden afgedekt met plastic, toen werd er een ijzerenframe gemaakt en daar kwamen blokken schaapswol tussen en met platen werd alles afgedekt. imageSpandraden werden er gespannen om de metalen veel te lage steunstangen te vervangen, die nodig zijn om de muren bijeen te houden. Nu is de boel helemaal goed geïsoleerd en ziet het er netjes uit. Er moet nog wel een verfje op maar dat gaat mijn vader doen in april.

Als ik zulke goede vorderingen zie wordt ik weer helemaal blij en kan ik niet wachten om weer er naar toe te gaan om alles in levende de lijve te aanschouwen. Over een paar dagen is het zover.image