Het jaar 2013 is bijna om, ik kijk uit naar 2014. Het is een roerig jaartje geweest, niet alles heb ik als leuk beschouwd dit jaar helaas, er zijn veel dingen gebeurd die veel indruk op me gemaakt hebben. Ik probeer positief te blijven en vooral over leuke dingen te blijven bloggen. Het slagen van onze dochter voor haar Hbo was zeker een hoogte puntje.DSC02377

Het is ook oa het jaar geweest waarin mijn ouderlijk huis verkocht werd, onze zoon de sleutel kreeg van zijn nieuwe huisje waar hij voor het eerst in gaat samenwonen samen met zijn vriendin. imageOok is het het jaar waarin ik te horen heb gekregen dat er veel gaat veranderen met mijn baan, mijn huidige functie komt in iedergeval te vervallen.

Hoe het allemaal verder gaat lopen is erg spannend en geeft ook weer nieuwe perspectieve en nieuwe uitdagingen. Dus voor mij wordt 2014 een jaar vol avontuur en deze ga ik vol passie tegemoed.

Met oud jaar zal ik 12 druiven klaar leggen om op de laatste klokslagen van het jaar ze snel naar binnen te werken voor veel geluk en voorspoed in het nieuwe jaar. Las uvas de la suerte is een eeuwenoude traditie in Spanje.image