Niks geen klussen dit keer in Spanje besloten we, gewoon lekker uitrusten en vakantie vieren.  We vertrokken vroeg in de morgen met z’n twee. Om 11 uur kwamen we al bij ons huis aan, nu konden we eindelijk in het echt zien hoe onze tuin veranderd is, wat was het prachtig geworden en wat een verschil zeg.image Het was gewoon nog mooier dan op de foto’s. Daarna snel naar boven, kijken naar de kamer die mijn vader betegeld had en naar de isolatie in de twee andere bovenkamers, het zag er echt goed hoor. Zo leuk dat ons huis steeds mooier wordt.image

Het was alleen erg koud, snel de palletkachel en de gaskacheltjes aan, als de warmte eenmaal in de muren zit dan scheelt dat enorm. Omdat de kinderen over 2 dagen ook komen moesten we flink wat proviand inslaan dus hup naar de Mercadona in Archidona. Die avond hebben we gezellig bij het openhaardje een glaasje wijn gedronken, heerlijk om weer in ons huis te zijn.