Een voorwaarde voor mij was toch wel, toen we op zoek waren naar een huis, dat deze makkelijk te bereiken moet zijn, geen enge slingerweggetjes ofzo.

Ons huis ligt gunstig. Vanaf de luchthaven Malaga volg je de weg naar Granada. Na ongeveer 35 minuten snelweg vind je de afslag Villanueva de Tapia. Je rijdt door het dorpje Salinas en komt op een autoweg. Deze volg je ongeveer 8 minuten en dan zie je de afslag Archidona, een beton weggetje door de olijfboomgaarden. Je ziet ons huis al liggen na de tweede bocht en via een zeer kort zandpaadje rijd je ons terrein op.

Een mooie entree is wel belangrijk vind ik, bij de ingang staan twee pilaren en die laten we nu stucen en we verven het wit. imageOp de bovenkant van de pilaar willen we een solarlampje zetten en op de pilaar komen van die leuke tegeltjes met de naam Hacienda La Suerte erop. Later komt er ook nog een mooi gietijzeren hek tussen. Net na de entree wil ik nog wat mooie planten zetten en net voor de studio wil ik een boomgaardje maken van appel en citrusbomen. Op de muur daar wil ik met grote letters ook de naam van ons huis schilderen en daarnaast wat van die leuke bloempotjes op de muur zoals ze dat ook bij het hotel van de koning hebben. imageNatuurlijk wil ik ook een oud karrewiel hebben, dat hoort gewoon bij een hacienda. Wat een plannen nog allemaal om het nog mooier te laten worden.image

Onlangs hebben we door de bulldozerman ook wat extra grond voor de pliaren laten storten, er lagen eerst allemaal grote lelijke keien en dat was geen gezicht. De buurtjes kijken maar vreemd op, wat doen die extranjeros ( buitenlanders) nu toch allemaal, het zag er toch prima uit.