We zijn eruit, het grind moet wit gemeleerd worden en de steengruis zalm, dat past namelijk erg mooi bij elkaar en bij het landschap.Tapia 014

Ik weet nog goed dat we het huis kochten en dat ik dacht, hier is wat van te maken, maar wat zal dat een klus worden. Buikpijn heb ik ervan gehad. Niet alleen van het huis, het zwembad maar zeker ook van de tuin.

Al die rotzooi in de tuin afgewisseld met grote rotsblokken en al het onkruid.03-2012-3 In het voorjaar is alles groen en dan dacht je, nou valt wel mee, maar het bleef groeien en in de zomer was het dor, verdroogd en hoog en dan dacht je oefff.06-2012-2 Onze Spaanse aannemer begon met een kleine bulldozer, maar liefst 2 dagen was hij bezig om wat grond te verplaatsen en het leek wat te worden maar er moest een grotere jongen aan te pas komen.06-2012-12 De eurootjes waren even op en het onkruid bleef weer terug komen.DSC03361

De grote bulldozer is inmiddels 2.5 dag in de weer geweest en de oleanders zijn verplaatst naar de juiste plek en eindelijk is het dan zover, het grind kan gestort worden. imageNieuwe tuin foto’s volgen zodra het een feit is.