Met een eigen huis ben je altijd in de weer, laat staan met een Spaans eigen huis. Doordat het klimaat heel anders is dan in Nederland, in de winter zeker, overdag warm en s avonds koud, moet je rekening houden met heel veel andere zaken. Ook hebben we geen centrale verwarming daar en zijn de materialen waar het huis gebouwd van is anders.image

We hebben inmiddels al heel wat kamers gerestyld maar de 3 kamers boven moeten helemaal rigoreus aangepakt worden. In alle 3 zijn de kozijnen vernieuwd en is er een nieuwe vloer gestort ook zijn de deuren vervangen, in 1 kamer zijn de balken vervangen en in de andere 2 wordt binnenkort wat isolatie materiaal aangebracht aan het dak, het is namelijk erg vochtig daar. In twee kamers doen we de zelfde vloertegels als de rest van het huis en in de tussenkamer doen we wat sjiekere tegels. imageZo blijven er nog steeds wat klusjes liggen voor de volgende keer.