Nu we weer terug zijn in Nederland wordt er nog wel steeds gewerkt aan onze tuin. De bulldozer man was ziek en komt een paar dagen later. Ondertussen werd er verder gegaan met het ontruimen van de puinhoop in de ruimte grenzend aan de studio. Er moest nog een nieuw laadbakkie aan te pas komen.20131117_115034

In de studio zelf staan nog maar een paar dingetjes, wat kastjes die ik nog wil gaan decoreren met nieuwe verf, nieuwe knopjes en sjablonen. Tevens staat er nog een houten zit set, die ga ik ook grijs maken en er moeten nog kussens in gekocht worden en die kunnen we dan ook ergens plaatsen om te relaxen buiten. DSC_0719

De studio is behoorlijk groot nu alle troepjes weg zijn kunnen we van deze ruimte een leuke casita maken in de toekomst. Achter de studio gaan we wel alvast een muurtje laten metselen en bloembakken voor een terras dan ziet dat er ook netter uit. Het wordt net zoiets als ons terras voor het huis. 20131117_112444

Beton laten we later wel storten, achter het muurtje is het in iedergeval helemaal opgevuld met puin. We kunnen nu eenmaal niet alles tegelijk.20131108_105341