Helaas is onze laatste dag alweer aangebroken, we hebben het zo naar ons zin gehad. Maar om dit allemaal te kunnen beleven en te bekostigen moeten we weer terug naar Nederland want daar worden de centjes verdient. Het is ook juist zo leuk de afwisseling van het drukke Nederland en het relaxte Spanje, dit maakt ons leven compleet.image

Gelukkig hebben we een avondvlucht, we hebben dus nog de hele dag om iets leuks te doen. Natuurlijk eerst wat wasjes draaien, zwembad schoonmaken en de kamers zuigen en te dweilen. Opa komt met zijn kleinzoon volgende maand nog wat buffelen, relaxen en een voetbalwedstrijdje Malaga pakken. Ik heb mijn lijstje alweer klaarleggen hoor voor ze, ha ha.image

We hadden tegen Alain gezegd dat we nog even langs zouden gaan in Villanueva de Algaidas om zijn gezellige, mooie dorpshuis nog even te zien voordat deze in handen van andere eigenaars valt. We liepen nog 1 keer alle kamers door en keken goed naar de badkamers, deze zijn erg prachtig en aangezien deze op onze kluslijst nog voorkomen pikten we mooi wat tips mee. Aan 3 badkamers bij ons moet nog wat gedaan worden, eentje is er al zo goed als klaar, daar moesten we alleen maar wat kleine veranderingen in aan brengen. Verven, nieuwe vloertegels en andere spiegel en wat kleine accessoires. De anderen moeten vrijwel helemaal gestript worden. image

Maar afin, we liepen bij Alain behalve door het huis ook nog door de tuin, kregen nog wat stekjes mee en een heleboel tips van snelgroeiers en planten die niet zoveel water nodig hebben. Wat we zeker gaan aanschaffen is de valse peperboom, deze boom groeit binnen een paar jaar een aantal meter hoog en dat zou een perfecte boom zijn tussen ons en de buren van de niet al te fraaie ijblokjes opslagschuur. Verder bedachten we dat een kruip rozemarijn wel goed zal staan op de natuurlijke wal, die we gemaakt hebben van steenresten met aarde.image

Handig hoor om zo wat tips te krijgen, ik gaf Alain een dikke pakkerd en wenste hem veel succes in België met zijn nieuwe leven daar.

Als afsluiter gingen we nog even wat tapas eten bij de bar aan de overkant en deze trip zat er na 10 dagen helaas ook weer op.image