Nu de tuin met de bulldozer bewerkt is, de oude vervallen muurtjes en gebouwtjes gesloopt zijn en de oleanders verplaatst zijn, er wat andere struikjes verplaatst zijn, de grote keien langs het rijpad gelegd zijn, de kleine keitjes zoveel mogelijk aan de zijkant zijn geschoven, kan er begonnen worden met het leggen van het landbouwplastic en het storten van het grind. imageWe hebben besloten op het rijpad zahorra te storten, dit kregen we als tip, ik kende het spul niet, maar het komt uit de steengroeve en is een soort steengruis wat veel gebruikt wordt om wegen mee te verharden. imageHet zal erg netjes staan, het rijdt makkelijker en zal het onkruid tegen houden.image Het gedeelte voor het huis, wat nu een stuk vlakker is willen we wel met wit grind doen. Oh ik ben zo benieuwd hoe dit zal staan, kan gewoon niet wachten, wat zal het allemaal opknappen. Een klusje voor onze zoon is over 3 weken, alles tussen de grote keien met de kleine keitjes te gaan opvullen, goed voor de spierballen en als moeder moet je er toch voor zorgen dat je kind in conditie blijft!