Soms ben ik lastig, ik zeg soms hoor, ik wilde namelijk de uit Nederland mee gebrachte steigerhouten tafel grijs hebben en niet wit.image Niet te krijgen die speciale grijze olie in Spanje, dus maar met het vliegtuig wat potjes uit Nederland mee genomen. Toen ik net wilde beginnen vielen er wat spatjes regen, hup de tafel werd naar binnen getild. Maar toen de tafel binnen stond stopte het al met regenen en brak de zon weer door. Toch maar in de schuur blijven verven, helaas had ik net niet genoeg mee en 1 krukje doe ik dan later wel een keertje.

De Marokkaanse kamer vordert gestaag,het wordt steeds mooier.

Rob kwam nog langs om wat stekjes van de agave plant te brengen. Iboja is voor het eerst sinds 5 jaar weer een paar dagen naar Nederland. Zal kwa weer daar wel tegen vallen. Hier is het zo mooi, dat we elke ochtend in het zonnetje nog kunnen ontbijten, wat een genot.image

Die avond voor een prikkie tapas gegeten bij Meijas, en zo leuk speciaal voor ons werd de tv aangezet met voetbal! Ach die Spanjaarden toch met die tv.