Lesley wilde net beginnen aan de monniken klus, de Portugese tegels (die in Vietnam gemaakt worden) en gelegd moeten worden in de kamer die wij Marokkaanse kamer gaan noemen (snap je het nog), toen we bezoek kregen van de Belgische Alain. Hij heeft een b&b vlakbij ons, Pura Vida, hij heeft deze verkocht (ook aan Belgen) en gaat volgende week definitief terug naar België.20131112_144917 Hij kwam langs met een fles cava, alleen 1 werd 2 en de uurtjes verstreken we zaten zo gezellig te kletsen, toen heb ik maar een lekkere lunch klaar gemaakt. Rond vieren ging hij weer op huis aan en we beloofde ook nog bij hem langs te gaan voordat wij weer naar Nederland terug zouden vliegen om ook afscheid van zijn huis te nemen.20131112_175148

Dus pas laat werd er begonnen met tegelen, maar zelfs zo’n klein stukje ziet er al leuk uit, dat beloofd wat. Ik heb nog een lading onkruid bij de ingang verwijderd en gelijk in het nog steeds smeulende vuurtje gegooid, de vlammen vlogen me weer om de oren, wel onder begeleiding van onze meester fikkie stoker Robert hoor.