De helft van de yucca’s staan nu in de tuin achter bij het washok, hoop dat ze aanslaan. Engelse Robert is super handig met de kettingzaag en heeft zijn diploma daarvoor, hij heeft onze palmboom gesnoeid en nu lijkt ie net op een ananas. 20131111_161725Tevens hebben we hem gelijk gestrikt om nog meer bomen te snoeien, de coniferen aan de onderkant en de amandelboom die altijd wat blaadjes in het zwembad achter laat en hup er werd in de boom geklommen en het klusje werd samen met Paul geklaard.20131111_143409 De schuurtjes achter op het land zijn nu ook allemaal leeg en aangeveegd. Die kunnen mooi als houthok gaan dienen.image De folie is gelegd achter het zwembad waar we ons rotstuintje willen en er kan begonnen worden met het verzamelen van de keitjes en deze daar te plaatsen.20131112_145107

De grote shovel heeft ook weer een dagje erop zitten met het verplaatsen en het in model brengen van de tuin. Ik voel me net zo’n tuinarchitect. De ingang ziet er goed uit hoor, ik dacht laat ik daar ook maar wat grond laten storten nu we toch bezig zijn. 20131112_124139Alleen zoveel regen als vorig jaar kan deze niet aan, dus laten we hopen dat dit weg blijft, het land van de boer loopt schuin af dus overvloedig water zal daar toch blijven liggen. Hoop dat de gemeente daar ooit wat aan kan doen, we hebben wel weer een brief geschreven en laten vertalen maar geen enkele reactie gehad.

Lesley is de prachtige rosé inloop kast maar wit gaan maken, wie verzint dat een rosé kast, dat kan alleen onze oude muziek hippie Simon(vorige eigenaar) maar bedacht hebben.20131111_105338