Vandaag werd er opnieuw aan de tuin gewerkt, dit keer met de kleine shovel.20131111_105218

De waterslangen werden ingepakt in buizen en ingegraven. Er werd een begin gemaakt met het verplaatsen van de stenen.image De stapels onkruid en al het onbruikbare hout wat er nog lag op ons terrein en de troep in de schuren werden verbrand, we werden echte pyromaantjes, drie verschillende brandstapels waren er. imageWe hadden een afvalbak besteld maar handiger is om alles wat je kan verbranden in de vlammen te gooien en de overige bende alleen in die bak te stoppen, want een mens heeft meer troep dan ie denkt, er lag nog een puinhoop zeg, in de oude kippen en koeien schuur. We hadden al eens een jaar geleden veel geruimd, maar nu wilde ik echt alles wat we niet gebruiken weg hebben. Het prikkeldraad, de oude kippenhokken, jerrycans, olievaten en nog veel meer troep werd van ons land gehaald, wat een klus weer, maarja als je tzt het huis gaat verhuren moeten de kids ook vrij over het land kunnen lopen zonder dat ze iets gevaarlijks tegen komen.

Lesley werd een echte Picasso in de Marokkaanse kamer, goud werd er gebruikt voor de contouren voor de haard, ook binnen in de haard werd het zwart gemaakt, met vuurbestendige verf, later plaatsen we daar ook een houtkachel in. Nu de bank door Rob gemetseld is ziet alles er al anders uit. Kan niet wachten tot de tegels gelegd gaan worden.image

Aan het eind van de dag zijn we naar Antequera gereden om landbouw plastic te kopen wat we onder de stenen en het toekomstige grind kunnen gaan doen zodat er veel minder onkruid groeit, ook nog even langs de Chinees daar gegaan, mega groot, maar wat een zooi zeg wat ze daar verkopen, echt made in China prullen.20131111_182728

Terug naar huis reden we zo tegen de Indiaan aan. (Montaña del Indio) Als je je hoofd schuin houdt zie je een Indianen hoofd in de berg zitten, grappig hé.

Maar er gaan verschillende legendes over deze berg, Peña de los Enamorados, ook wel genoemd, deze liefdes berg ligt tussen Archidona en Antequera in, de  geliefden kwamen ook beide uit één van deze plaatsen, ze hadden een verschillend geloof en mochten niet samen zijn en daarom gooiden ze zich van deze berg af. Zielig verhaal, ik prefereer het Indianen verhaal.

Laat op de avond werd er weer fikkie gestookt in onze eigen haard, het was een vurig dagje.