Wat een genot, het weer is zalig, ik ben echt een buitenmens merk ik, terwijl Lesley binnen aan het werk is loop ik buitenklusjes te doen, fantastisch vind ik dat.20131109_150150Lesley is de Marokkaanse kamer aan het witten en ik ben de yucca aan het splitsen, de stekjes zet ik in het water en later zet ik ze uit op verschillende plekken in de tuin.20131111_121044 Ook ben ik weer wat troep van het land aan het afhalen, je wilt niet geloven hoeveel oude schoenen ik al gevonden heb, verder zijn de verroeste blikjes en flesjes bier ook favoriet, ook veel verweerde zakken, jerrycans, prikkeldraad en plasticafval is er te vinden. Er liggen ook veel takken en grote hout stronken, vooral kleine takjes die handig zijn om de haard aan te maken heb ik bij elkaar gesprokkeld. Overdag is het rond de 22 graden maar de avonden zijn frisjes, ongeveer 10 graden op het moment, maar omdat we geen centrale verwarming hebben moet het haardje toch aan. IMG-20131112-WA0002Sfeervol is dat zeker. Deze avond hadden we eters, Rob en Ibolja kwamen bij ons eten en Lesley had heerlijk gekookt. imageGezellig om weer even bij te kletsen het was toch wel bijna 5 maanden geleden dat we voor het laatst in Spanje geweest waren.