We hadden een vroege vlucht, een verschoven vlucht want oorspronkelijk wilden we woensdagavond vertrekken maar omdat ik een belangrijke bijeenkomst had heb ik mijn vlucht verschoven naar een dagje later. Gelukkig kon ik mijn vader zo gek krijgen om ons om 5 uur in de morgen op te komen halen. We hadden vertraging van ongeveer een uurtje maar Rob stond ons gelukkig nog steeds op te wachten. Toen we bij ons huis kwamen keken we onze ogen uit, wat hadden mijn ouders het mooi achtergelaten. Prachtig die gang met die poster, super die badkamer, netjes die bijkeuken.20131107_134841

Net aangekomen maar direct weer op pad om boodschappen te doen, maar eerst even wat eten. Op het pleintje in Archidona scheen de zon uitbundig. Wat zalig gewoon begin november zonder jas buiten op het terras zitten. We plofde eerst neer bij Arxiduna voor een drankje en een tapas van het huis, daarna aan de overkant bij een restaurantje die plekjes had in de schaduw, kan je voorstellen het was gewoon te warm in de zon. 20131107_143600Dit restaurantje had ook een tapas kaart, de zonnige kant had dat niet helaas, jammer eigenlijk want je hebt immers niet altijd zin in een hele maaltijd en bij Unodeocho is de kaart perfect voor een paar kleine hapjes.IMG-20131109-WA0005

Het plein is echt geweldig, we waren happy met de zon, het lekkere eten en de onstpannen sfeer. Na de lunch een hele kar boodschappen gehaald en thuis nog even lekker van het zonnetje bij het zwembad genoten. Het voelt thuis maar het voelt ook als vakantie.