Mijn ouders zijn 2 maanden in Spanje geweest en hebben daar enorm van genoten, het is omgevlogen vertelden ze en eigenlijk hadden ze niet eens zin om weer naar huis te gaan. imageJe hebt een doel zegt mijn vader, elke dag een paar uurtjes werken en daarna lekker aan het zwembad liggen met een biertje om te ontspannen. image Mijn moeder ziet mijn vader weer fluiten en geniet zelf ook enorm van de afwisseling werken en in het zonnetje genieten met een glaasje wijn. Af en toe een tripje in de omgeving of gewoon je boodschapjes halen. Vaste prik was in het weekend het blauwe potten straatje in Iznajar en een bezoekje aan Torremolinos voor een drankje en een hapje aan de zee. De Bauhaus werd ook vaak bezocht om weer wat klus materiaal aan te schaffen.image

Ook hebben ze bezoek gehad. imageOnze dochter is 2 weken bij haar oma en opa geweest en samen hebben ze lekker luxe bij het hotel van de koning gegeten en ze hebben op hun city trip een nachtje in Sevilla doorgebracht om daarna naar Albufera te rijden om Jairo en Daisy te verrassen met hun verjaardag.image

Mijn tante Marianne is ook een aantal dagen bij Hacienda La Suerte wezen logeren en samen hebben ze genoten van ons huis en hebben de stad Malaga bezocht.

imageTevens hebben mijn ouders bij een Facebook connectie van mij(Jan Katuin) wat stekjes voor de tuin gehaald en werden door hem en zijn vrouw vriendelijk ontvangen bij zijn mooie huis ongeveer 25 minuten bij ons vandaan in Fuentes de Cesna.

Rob en Iboja hadden mijn ouders ook uitgenodigd om te komen eten. Je merkt die oudjes mij zijn al helemaal gewent daar in Villanueva de Tapia en beschouwen ons huis ook een beetje als hun huis. Dat vind ik fijn dat wij niet alleen genieten daar maar de hele familie.image

Op sommige dagen hebben ze kleine klusjes gedaan, van onkruid sproeien tot wat schoonmaak werkzaamheden, maar soms werd er flink hard gewerkt en werden er zweet druppeltjes gemaakt door vloertegels te leggen op de nieuw gestorte vloer boven en in de badkamer en de bijkeuken. Ook werd er een precisie werkje gedaan door de rejas te verven. Ook lastige klusjes werden niet vermeden zoals, de trap meerdere keren verven om de rode kleur te laten verdwijnen of tegels precies op maat te snijden voor de randjes. Ze hebben door de timmerman een mooie tussendeur laten plaatsen in de keuken zodat het er weer tip top uitziet allemaal en we het oude huis van het nieuwe huis kunnen afsluiten.imageDe tuin muurtjes zijn weer wit en er werd een paadje van keitjes gemaakt. imageDe buiten wasbak bij mijn eigen blauwe potten hoekje werd ook op kleur gebracht.imageOver een paar uur zitten we in het vliegtuig onderweg naar ons huis en we zijn enorm nieuwsgierig en benieuwd naar de vorderingen, natuurlijk hebben we veel al gezien op de foto’s maar live is altijd leuker. Spannend weer.