Z= Zon en Zwembad

Denk je aan Spanje dan denk je aan de zon. Malaga ligt aan de Costa del Sol, ongeveer 3 uur vliegen vanaf Amsterdam en je belandt in een prachtig stukje aarde waar meer dan 300 dagen per jaar de zon schijnt. Tenminste overdag, in de zomer maanden loopt de temperatuur op tot wel 40 graden en de hele winter door kan er een zonnetje blijven van wel 20 graden. Maar de nachten zijn vrij koud zeker iets het binnenland in. Ondanks dat de temperatuur een stuk beter is kan het ook behoorlijk regenen, dat hebben we vorig jaar wel gezien.IMG_0568 Maar het blijft een feit dat je heel wat vaker lekker buiten bent en de vitamientjes van de zon op pakt en daardoor word ik nu net een vrolijker mens. Dus af en toe moet ik gewoon weer een vluchtje vitamine S (Spanje) pakken.  Morgen bijvoorbeeld, heerlijk!P1080046A

Zwembad: Het zwembad kan ik morgen echter niet meer induiken, na oktober is daar de watertemperatuur te koud voor.image Maar wat is het zalig om bij warme zomers een prachtig blauw zwembad naast je huis te hebben liggen maar wat is het een werk om het te onderhouden zeg, dat had ik nooit verwacht. Maar een zwembad hoort wel echt bij onze casa vind ik, zeker als we het huis willen gaan verhuren is het gewoon een must. S’avonds is het zwembad prachtig verlicht en ik geniet er dan ook heerlijk van om zowel overdag als s’avonds op een bedje naast het zwembad te liggen om te zonnen of om de sterren te bekijken. Zucht, wat boffen wij toch met dit prachtige huis in Spanje!20130708_221501