Het wordt een speciaal weekend, speciaal voor onze kinderen, mijn ouders en voor ons.

Zoals jullie weten zijn mijn ouders op dit moment in Spanje, onze dochter is daar ook sinds een week en genieten dat ze doen! Ik zie de foto’s van de terrasjes en de glaasjes cava voorbij schieten.paella

Onze zoon is met zijn vriendin naar Portugal, dit weekend wordt zowel hij als zijn vriendin 24 jaar, ze schelen maar 1dag namelijk.20130906_215627

Natuurlijk willen mijn initiatiefrijke ouders dat niet zomaar voorbij laten gaan en ze pakten de landkaart erbij. Albufera bleek maar 4 uurtjes rijden bij ons huis vandaan te liggen, het plan werd gesmeed.

Er werd een hotel geboekt en ze gaan het feestje in de Algarve meevieren.

Mijn moeder en Cheyenne konden pa overhalen om een tussen nachtje in Sevilla te gaan doen zodat ze deze mooie stad ook even kunnen gaan bekijken, dit beloofd een top weekend te gaan worden voor hen.Spanje Andalucia 2009 109

Wij ouders(achterblijvers) zullen het dus dit weekend zonder onze kids moeten doen, best gek maar wij gaan het ook gezellig maken hoor! Het begint al vanavond want dan gaan we met vrienden lekker tapas eten!