Af en toe moet je jezelf uitdagen, stel een doel en werk daar naar toe. Mijn doel is het Spaanse huis zo mooi mogelijk maken, zodat wij er vollop van kunnen genieten en ook dat we het huis af en toe kunnen gaan verhuren aan vrienden en bekende.

Elke keer als er weer wat af is voelt dat als een overwinning, gelukkig helpen mijn ouders ook flink mee aan ons doel. Nu is de hal aangepakt en met een mooie deurposter, die op de muur geplakt is en het witverven van de trap en wanden, tegels op de vloer en een nieuw gordijn voor de meterkast ziet het er fantastisch uit.image

Onze zoon had ook een doel, ten eerste zijn Amerika kilo’s eraf, dat is inmiddels aardig gelukt, door flink hard te sporten en gezonder te eten. Ook had hij een sportief doel en dat was de pierloop in IJmuiden te lopen, 15 km. Hij had precies uitgerekend welke tijd hij wilde lopen, 1.17 en 30 sec. Nou daar zat hij aardig in de buurt 1.17 en 51 seconde. Nog nooit heeft hij 15 km hard gelopen ook niet in een  training. Dus dit is een geweldige prestatie en wij zijn dan ook ontzettend trots op hem.image