Binnenkort ga ik samen met onze dochter naar Berlijn, is weer eens wat anders dan Spanje. Cheyenne heeft zo hard gestudeerd de afgelopen jaren dat ze een stedentripje met haar moeder wel verdient heeft. Op het moment dat we daar zijn krijgt ze ook de uitslag of haar scriptie voldoende is bevonden en ze haar bachelor gehaald heeft, extra spannend dus.image

Ze had als verrassing voor mij een boekje 100% Berlijn gekocht en zij gaat dit keer helemaal de reis uitstippelen vertelde ze, wat te zien en wat te doen. Heerlijk, dus ik ga gewoon mee en genieten, hoe relaxt.image

Ook onze vrienden die tot vandaag in ons Spaanse huis zijn hadden een verrassing voor ons, ze hebben keihard in onze tuin gewerkt, tot blaren aan toe hebben ze delen van de tuin van onkruid ontzien, heel prettig.image

Maar er zijn nog meer verrassingen, mijn ouders hebben hun huis verkocht, het gaat ineens erg snel allemaal, zij gaan immers eind van deze maand naar Spanje voor 2 maanden en moeten nu halsoverkop hun huis in 3 weken leeg maken, dat voelt best raar. Maar zij gaan wel een nieuw avontuur tegemoet. Eerst genieten in Spanje en daarna ergens wat huren ofzo en dan in het voorjaar weer lang naar Spanje, wat een leven.image

Wij hebben inmiddels tickets voor begin november gekocht en dan gaat het echt gebeuren, de shovel gaat dan door de tuin heen, ik kijk er nu al naar uit, maar eerst  ouders helpen inpakken en eind van deze maand naar Berlijn! Spannend en Leuk leuk.