Een jaar na dato zijn onze vrienden Rinus en Catrien wederom in ons Spaanse huis te vinden. Ze genieten bijna net zoveel als wij van ons paradijsje. Rinus is met vervroegd pensioen en Catrien is verpleegkundige en daardoor maakt ze veel overuren die ze vervolgens lekker kan opnemen voor vakantie en dat doen ze ook meerdere keren per jaar graag. Heerlijk om zulke levensgenieters als vrienden te hebben en ook fantastisch dat ze zo enthousiast zijn over ons huis.

Ik kreeg net na aankomst al een sms, wat is het mooi geworden schreef ze. In het afgelopen jaar is zeker veel gebeurd. We hebben 4 slaapkamers van de 6 al klaar nu. Maar er is nog wel wat werk over hoor, ook de extra huiskamer, die wij omgedoopt hebben tot Marokkaanse kamer moet nog helemaal bewerkt worden, deze dient nu als opslagkamer. Voor de rest zijn het eigenlijk alleen de badkamers en de details nog. Natuurlijk ook de tuin, maar daar wordt op het moment ook weer druk aangewerkt zag ik al op een fotootje op de whatsapp.IMG-20130811-WA0001 Onze tot nu toe enige palmboom werd onder handen genomen.IMG-20130811-WA0000

De hal is door onze Engelse vrienden opgeknapt, ziet er ook stukken beter uit. Nu nog de trap zelf en wat ophangwerk, ander gordijn en schilderijtjes, en het is daar ook helemaal top.

Voor:image

Na:IMG-20130810-WA0000