Ondanks dat het weer hier goed is mis ik Spanje toch al en kijk ik er naar uit om weer te gaan. Helaas zal ik nog een paar maandjes moeten wachten omdat ik geen vrij kan krijgen van mijn werk. Ook vanwege Lesley zijn werk kunnen we niet zomaar even boeken En daardoor hebben we besloten dat het ergens eind okt begin november pas wordt. Lesley zal zich er dit keer over buigen, dus ik laat me verrassen wanneer we precies gaan ons bedje staat in iedergeval klaar voor ons.image

Ons zwembad wordt bijgehouden en op dit moment wordt de hal aangepakt want die kan ook wel een nieuw likje verf gebruiken.20130709_130803_resized

Vrienden van ons gaan nog 10 dagen in augustus en mijn ouders zitten er in de maand september en oktober. Ondertussen proberen wij er hier ook het beste van te maken, laatst zijn we nog lekker wezen varen en picknicken in de Rijp. Mooiste dorp van Nederland zeggen ze.image