Bijna anderhalf jaar hebben wij nu twee huizen, wanneer we vrij zijn proberen we zo vaak mogelijk naar Spanje te gaan. Om te genieten maar ook zeker om te klussen want ons huis is nog lang niet klaar. Zeker omdat wij geen echte bouwvakkers zijn duurt het allemaal wat langer, maar dat geeft niet we hebben er plezier in.image

Wanneer we dan weer terug in Nederland zijn mis je soms bepaalde producten, bv die heerlijke Honing/kamille thee en die prettige olijvenzalf.image

Maar ook het zalmzout en diverse andere kruiden en natuurlijk het echte goud van Spanje, de olijfolie. Nu we bezig zijn met het ontwerp van de tuin hebben we ook wat plekken gereserveerd voor nieuwe olijfbomen, zodat we over een paar jaar onze eigen fles olijfolie van Hacienda La Suerte mee terug naar Nederland kunnen nemen. Dat lijkt me nu echt leuk.