Van te voren denk je 3 weken, heerlijk wat lang, maar achteraf denk je, jemig wat is dit omgevlogen. Ik wil helemaal nog niet naar huis. We hebben het erg leuk gehad met z’n twee. Heel veel samen geklust, veel leuke dingen gedaan en gepraat over van alles en nog wat, wanneer je een vol leven hebt moet je zorgen dat je dingen blijft bespreken en bespreekbaar maken om de focus op elkaar te houden in de hectiek van het leven.

Sinds we kinderen hebben, waren we niet eerder zoveel dagen alleen met z’n twee. Wel waren we 6 jaar geleden voor het eerst samen op vakantie naar Thailand geweest maar dat was een groepsreis. Dit was weer een nieuwe belevenis met volop qualitytime voor elkaar en dat is ons prima bevallen!20130622_121436

Nu waren de laatste uurtjes van onze vakantie alweer aangebroken en we liepen samen nog even alles na, het zwembad werd nog een keer gestofzuigd door Lesley en ik heb alles aangeveegd en gedweild.image

We hebben nog niks geboekt voor de volgende keer, we zien het wel wanneer het weer begint te kriebelen. Ergens in het najaar gaan we zeker weer.

imageHasta Luego mi casa.