Terwijl het bed van de ikea in elkaar werd gezet, heb ik me bezig gehouden met het opknappen van de eerste badkamer van de vier. Van de balken heb ik al het losse verf afgehaald, ook tussen de balken heb ik alles losgestoken, daarna met de muis en toen het dichtkitten van de kieren. Aan het verven van de balken komen we helaas niet meer toe, maarja er moet wat werk overblijven voor mijn ouders als ze straks 2 maanden in ons huis verblijven.image Het wauh gevoel overviel me wel even toen het bed opgemaakt was en het kamertje klaar was. Precies gelukt zoals ik het in mijn hoofd had. Voor de steunbalken, die we beslist niet weg mogen halen had ik ook wat creatiefs gevonden.image Tussendoor is Lesley ook nog even naar Antequera gereden om onze auto te laten keuren, deze is weer helemaal goedgekeurd, tenminste voor een half jaar dan moeten we weer komen, dat komt omdat de auto geregistreerd staat als personenvervoer autoimageAan het eind van de dag samen nog even de badkamer helemaal gelatext. Bekaf waren we, we hebben toch wel iets meer gedaan deze vakantie dan dat we bedacht hadden, maar het is ook zo leuk om alles zo te zien opknappen.

Onze laatste avond heerlijk buiten bij het verlichte zwembad gezeten, wat is het toch een plaatje niet. Ik ga dit weer missen, dat weet ik zeker.image