Geïnspireerd door het blauwe potten straatje in Iznajar ben ik ook begonnen met het creëren van een blauw hoekje. Ik heb een paar potjes en bordjes gekocht in Iznajar zelf, nu ook eentje bij de chinees, de houder heb ik blauw gespoten en tevens een terracotta pot en een stoeltje, dit met een blauwe spuitbus precies in de goede kleur meegenomen van de Action. Het begint echt al wat te worden. Leuk hoor elke keer als ik weer naar Spanje ga zal ik het gaan uitbreiden met iets leuks. Ik weet nu al dat ik wat nep bloempjes ga kopen voor die potjes want water geven zal een probleem worden, we zijn er immers niet altijd.image

Dat zie ik nu al, de temperatuur is inmiddels eind 30 graden en voor de huidige plantjes die er staan bij ons breekt een moeilijke periode aan. De plantjes vertroetel ik nog even en dan duurt het weer een tijdje voordat ze wat krijgen.DSC03405

Om 8 uur reden we naar cortijo del Sueno waar we uitgenodigd waren om te komen eten. Het was een warme dag geweest vandaag, vandaar er iets kouds op het menu stond, gazpacho en een heerlijke kip/meloen salade.

We hebben het tot de late uurtjes volgehouden, gezellig!image