Naar Malaga met een missie, namelijk een romantisch bed kopen voor onze droomkamer. Wat een drukte was het zeg, de Spanjaarden hebben de Ikea ook ontdekt, ook maar gelijk en mooi dekbed gekocht. Ik zag die mooie kamer al helemaal voor me.

Daarna zijn we nog even wezen shoppen bij Plaza Major en dit keer eens een keer niet voor mij maar voor Lesley. Ontzettend veel leuke mannenwinkels heb je daar, maar het prettigste vindt Les het toch wel in de Nikeshop. Goed geslaagd reden we naar het strand bij Malaga El Palo.20130622_143647

Bij het allerlaatste restaurantje, die bij naam en faam bekend is El Tintero hebben we genoten van een smakelijke late lunch, overheerlijke scampi’s. Het is daar zo’n gezellige drukke boel dat de Spanjaarden daar met hun hele familie lekker vis komen eten, de obers zingen lachen en schreeuwen volop tegen elkaar. Een druk volkje hoor.image