We kregen een telefoontje van de automonteur, de auto zou voorlopig nog niet klaar zijn, balen hoor, je hebt hier namelijk beslist een auto nodig. Hadden we nu maar in de bus ook fietsen uit Nederland ingeladen zeiden we achteraf tegen elkaar.

Toen de timmerman om 10 uur kwam bedacht ik iets geniaals, als hij tussen de middag naar hiuis rijdt kunnen we misschien meerijden om boodschappen te doen in Archidona. Zo gezegd zo gedaan, gelukkig weer voldoende eten, water en heel belangrijk wijn in huis.

We zitten nu een aantal dagen vast aan huis, maarja niks aan te doen, er is hier genoeg te doen, dus dat komt goed uit.

Bij de chinees hadden we gordijnrails gekocht en voor maar €25 prachtige gouden gordijnen, deze heeft Lesley opgehangen, samen met het rolgordijntje wat we uit NL hadden meegenomen.image

Ik was begonnen met het verven van het buitenmuurtje.imageDaarna heb ik nog een randje van sjablonen om de spiegel gezet. Zo dit kamertje is nu ook klaar. Heel trots waren we op het mooie resultaat.image

Die avond had Lesley heerlijk voor me gekookt, zalm, die dag gekocht bij de Mercadona.