Net als vorig jaar vierden we Lesley zijn verjaardag in ons Spaanse huis. Alleen vorig jaar waren de kinderen erbij en nu waren we met z’n twee, je mist die rakkers dan toch wel hoor. Maarja dit zal wel ons voorland zijn, zolang zal het niet duren voordat ze hun eigen weg gaan.

imageIk had Lesley verwent met een lekker ontbijtje, als cadeau had ik een verrekijker gekocht en een goede fles Rioja.

imageNu zijn we beide weer even oud en we hebben alles, een kind( zelfs 2), een huis(zelfs 2) en elkaar( laten we dat maar gewoon bij 1 houden).

Elke dag doen we wat kleine klusjes om ons paleisje zo mooi mogelijk te laten worden. We begonnen vandaag met de romantische bovenkamer te decoreren.image

Maar omdat het toch een feestdag is besloten we na een uurtje of twee, te gaan relaxen bij het zwembad, lekker met een flesje cava erbij en we nemen gewoon een duik als het te warm wordt.image

Rob en Ibolja kwamen nog een bus verf brengen zodat we toch morgen verder kunnen met de balken, zonder auto was het ons niet gelukt omdat te kopen. imageWat wel zonder auto lukte was s avonds lopen naar restaurant La Paloma, wat ongeveer 3 km van ons huis afligt.image Heen was prima te doen, een prachtige route, alleen heb je geen echte wandelpaden dus terug was best wel een beetje spannend, zo met zaklantaarns langs de weg lopen.

Thuis gekomen waren we zo moe en we hadden ons buikje zo vol gegeten met die heerlijkheden van het Spaanse/Italiaanse restaurant dat we direct ons bedje indoken.